L'Alt Túria és actualment una de les zones menys poblades de la Comunitat Valenciana, encara que poblada des de la prehistòria i amb moltes restes d'importància històrica. Tenim l'avantatge de gaudir dels nombrosos racons que guarda plens de Naturalesa, llocs que ens transporten a com era fa dècades el paisatge al voltant del riu Túria, una flora mediterrània i una fauna salvatge ens acompanyarà a prop: muflons, cérvols, cabirols, àguila real...

    Llocs que per a anar caminant estan massa lluny, per a anar amb vehicle és complicat per ser camins i pistes de terra... En canvi, són accessibles per a anar amb la bicicleta, en cada ruta tenim llocs que ens conviden a parar i gaudir. L'Alt Túria us espera... Porta't els pedals i les ganes, del recorregut, l'allotjament i menjars ens ocupem nosaltres.

    La proposta pot ser de dues jornades a sis, dormint i menjant en llocs seleccionats. Una aventura que s'ajusta a la dificultat que tu vulgues. Vegem l'exemple de Travessia en 3 dies::

    El recorregut proposat és de nivell mitjà. Encara que es pot ajustar i adaptar al nivell del grup participant aquest model. Inici i Final: a Tuéjar.
    Des de Tuéjar anirem a Titaguas i Aras de los Olmos on finalitza la primera jornada. En nom dels Olmos tindrem sopar, allotjament i desdejuni en Hotel Rural. Després del sopar tenim una experiència astronòmica (si el temps ho permet) pròpia d'un lloc únic per a contemplar les estreles..
     Des d'Aras de los Olmos anirem a Benagéber al costat del riu descobrint aquesta ruta històrica amb un paisatge fluvial que envolta els canons del riu Túria.
    Arribarem a Benagéber a la vesprada, ens dutxarem, tindrem una activitat on degustarem un maridatge formatges i vins de la zona, per a obrir boca i després soparem. Descansarem a la vesprada reposant forces. Donarem per finalitza la 2dona. Etapa.
    La tercera ix des de Benagéber i va per Chelva cap a Tuéjar, recorrerem per un paisatge molt variat al costat del *rio Túria i en direcció a *Barchel, La Cortina, El Tiñoso i Chelva, des d'allí anirem a Tuéjar on finalitza la ruta proposada. Allí estan els vehicles aparcats..

    Recorregut d'uns 160 Km., en 3 jornades. Amb un desnivell acumulat d'ascens de 2.100 metres en les 3 etapes.

    Aquest recorregut i el contingut de les etapes pot variar segons el grup i altres condicionants. Es donarà amb antelació a us visitants.

    Aquesta proposta es desglossa en:

  • El preu de Travessia-3 és 260,00 € per persona i inclou:
  • Recepció i lliurament de material tècnic (rutes, mapes i tracks).
  • Vehicle de suport (viatjarem amb el just en la motxilla).
  • El primer dia sopa, allotjament i desdejuni en Hotel Rural d'Aras de los Olmos.
  • Activitat astronòmica en Aras dels Olmos. (Si el temps ho permet)
  • El segon dia sopa reposadora, allotjament i desdejuni en El *Sequer de Benagéber.
  • Abans del Sopar, en El Sequer, tindrem una degustació del maridatge amb formatges i vi de la zona.

  •      El preu inclou IVA i Assegurances. Tenim més opcions i un programa variat, amb l'objectiu que la travessia s'ajuste a vosaltres. Per a altres opcions... consultar-nos. Disposem d'activitats complementàries per als acompanyants. Podem recollir-vos i transportar-vos a València.


    

Si vols més informació... Escriu-nos!

Els camps marcats amb '*' so obligatoris.
* Nom
* El teu email
D'on ens escrius
El teu missatge
Captcha, Resol