Turismo Familiar en Benagéber y Tuéjar, Mina Romana, Alto Turia
     Un turisme d'experiències suma possibilitats a una excursió, és una forma completa de viure una visita a l'Alt Túria, amb una programació que s'ajustarà al perfil de cada persona o grup
     En cada excursió que fem busquem millorar als que visiten aquest racó de Naturalesa que és l'interior del riu Túria.

    Les possibilitats d'activitats i opcions s'agrupen presentant uns paquets que es poden ajustar a "la mesura" del visitant i segons l'època que es realitze. Ací presentem algunes d'elles:
Recorregut fluvial: el Barranc de *Bercolon, Tuéjar, Alt Túria
 • Excursió a visitar a veure i explorar les restes de la Mina Romana. Apte per a tots els públics. Recomanat per a famílies exploradores i grups d'amics. Temporada per a l'activitat: Primavera, Estiu, Tardor..
 • Descens de barrancs bàsic: Visita a les *Palomarejas. Apte per a tots els públics. Temporada per a l'activitat: Primavera, Estiu, Tardor.Primavera, Verano, Otoño.
 • Descens de barrancs: Bercolon . escàrrega d'Adrenalina per a persones més majors. Temporada per a l'activitat: Primavera, Estiu, Tardor.
 • Senderisme: Rutes Guiades o Acte guiades per a tots els nivells, seleccionades: Sendera al Pic de la Talaia, Ruta de l'Assut de Tuéjar, Ruta des de Titaguas als *Felipes, Camí del Silenci a Benagéber, GR-37 (Titaguas - Aras de los Olmos - Alpuente - La Yesa), GR-7 (etapes Chelva-Benagéber i Benagéber-Sot de Chera (2/3 dies)... Temporada per a l'activitat: Primavera, Estiu, Tardor i Hivern (excepte dies de tempesta o de molta calor). Us preparem les millors travessies de la zona: Travessia Alt Túria, GR-7... descobrint-vos els millors racons i sendes del territori (en l'acabe municipal de València i prop de Conca i Terol).
 • Rutes BTT i Cicle turistes: Travessia amb bicicleta per l'Alt Túria (des de 3 a 6 dies). Per a famílies o grups d'amics i afeccionats.
  Rutas de Ciclo Turismo y BTT en el Alto Turia,Benagéber, Chelva, Titaguas, Aras de los Olmos, Tuéjar
  Temporada per a l'activitat: Primavera, Estiu, Tardor i Hivern (excepte dies de tempesta o de molta calor).
 • Qualsevol activitat es completa amb Allotjament, menjars, menjar en ruta, transport de motxilles i cotxe granera per a incidències... Temporada per a l'activitat: Primavera, Estiu, Tardor i Hivern (excepte dies de tempesta o de molta calor). Un exemple: Sendera i Maridatge de Formatges i Vins. una experiència que uneix la naturalesa amb el bon menjar i beure.
 • Jornades monogràfiques Tallers, Respir, activitats i tallers relacionats amb el ioga, la meditació, Massatges i Teràpies Naturals..., Orientació i Supervivència en el medi natural, Grups, *Coworking... , Convivències.

 • Kayac Piragües en aigües tranquil·les i Activitats en l'Embassament de Benagéber: Apte per a tots els nivells. Temporada per a l'activitat: Primavera, Estiu i Tardor.

    Les grups es realitzen amb places limitades amb una participació mínima de 5 persones, possibilitat de vindre fins a Tuéjar (Autobús) o fins a Benagéber (Tren fins a Utiel i Taxi), si tens dubtes o necessites més informació: o més complet: envia'ns la teua sol·licitud d'informació a info@pantanobenageber.com, et contestarem amb tota una informació completa per a la teua i els teus amics o família, pugueu gaudir d'aquestes activitats i unes altres que eixiran en les pròximes setmanes. .TVE en el barranco de Bercolon, David Villanueva

    Bercolom visitado por TVE en el programa ESPAÑA DIRECTO del 6 de Septiembre del 2017

     Deixa la rutina i sal de la ciutat... Canvia el xip, porta't el sac de dormir, veuen amb els teus i gaudeix amb la teua aventura. Sol·licita més informació en info@pantanobenageber.com

Video sobre la excursión al barranco de Bercolon, Joaquín Medina

Escriu-nos, t'enviem informació

Els camps marcats amb '*' so obligatoris.
* Nom
* e-Mail
Missatge
Captcha