Bercolon és potser el barranc més impressionant a la província de València,

Barranco de Bercolon, Tuéjar, Alto Turia
amb salts per a fer ràpel i un cabal d'aigua quasi tot l'any.
     El barranc, té dues parts marcades separades per una via de fuita (camí), pel qual podem acostar-nos prop del pont de *Zagra amb un vehicle Alt o 4x4, l'altra opció és realitzar una sendera que dura poc més d'1 hora.

     L'entorn és per a visitar-lo, difícil d'explicar amb paraules, millor veure les imatges i molt millor és VISITAR-HO. En aquest lloc el riu transcorre encaixonat amb parets que tanquen el cel.

     Els primers salts des de la part superior del barranc són bastant oberts, fins a arribar a una gola amb el ràpel més alt (28 metres).

     L'equipament amb casc i el guia es fa necessari, així com una previsió de bon temps, en els barrancs és un tema essencial.
Barranco de Bercolon Guiat a Tuéjar, Alt Túria

    Recomanat portar cambra de fotografiar resistent a l'aigua (mínim IP 7) o si no es pot, recintes estancs per a determinats moments de l'excursió.

     En la part inferior del barranc amaga el seu secret, una espècie de pont en roca sota el qual trobem un gorg a la qual *rappelamos des d'una cascada i a la qual podem saltar a l'aigua des de diversos llocs bastant obvis. L'aigua sol estar térbola i cal saber bé on saltar per a evitar accidents, una altra vegada l'acompanyament d'un guia amb experiència es fa necessari.

     La cascada està formada per tobas calcàries que ens fan arribar més a baix amb una xicoteta cavitat amb forma de campana. És un lloc de gran bellesa. Se'l denomina en la zona "La Cova de Bercolon".

     Les places són limitades i el grup mínim són 5 persones, l'activitat dura mig dia des que eixim des de Tuéjar o Benagéber, Pots telefonar al 644 414892, si tens dubtes o necessites més informació: o més complet: envia'ns la teua sol·licitud d'informació info@pantanobenageber.com, us enviarem tota una informació completa per a la teua i els teus amics o família, informar-vos per a gaudir d'aquesta activitat.TVE en el barranc de Bercolon, David Villanueva

Excursión al barranco de Bercolon, Infobarrancos.es - Video grabado por 'acho que viaje' -
    Bercolon visitat per TVE en el programa ESPANYA DIRECTE del 6 de Setembre


     Escapa't de la rutina diària... veuen amb els teus i gaudeix amb la teua aventura. Sol·licita més informació en info@pantanobenageber.com
Vídeo sobre l'excursió al barranc de Bercolon, Joaquín Medina

Escriu-nos i t'enviem informació

Els camps marcats amb '*' so obligatoris.
* Nom
* compta de correu
La teua localitat?
Missatge
Resol el CAPTCHA